Veel gestelde vragenfun furniture

Veel gestelde vragen

Hier zie je een overzicht van onze veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen! Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

 

Bestellen en verzenden

Wat is jullie levertijd?
Alle meubeltjes worden speciaal gemaakt na je bestelling. Daarom heeft qboo voor de meeste meubels een standaard levertijd van 2 weken. De speelkasten hebben iets meer tijd nodig. Hier is de levertijd 2 tot 4 weken.

Met welke vervoerder versturen jullie pakketjes?
Wij werken samen met DHL. Je ontvangt per mail een track & trace code waarmee je het pakketje in de gaten kan houden.

 

Betalen

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
Op onze website kun je betalen met IDEAL, overboeking of een creditcard.

Wat zijn jullie bankgegevens?
IBAN: NL73 RABO 0327077794 t.a.v. qboo bv

Retourneren, Herroepingsrecht
Wat te doen indien een product beschadigd wordt geleverd?

Controleer bij aflevering altijd je aankoop. Als er tijdens het transport onverhoopt schade is ontstaan aan het product of verpakking, neem dan binnen 2 werkdagen contact op met qboo. Maak voor de zekerheid foto’s van het beschadigde product, de beschadigde doos en het verzendlabel waar je adres op staat. Dan lossen we het snel voor je op.

Ik wil iets retourneren. Hoe doe ik dat?
Jammer als je toch niet tevreden bent. Maar natuurlijk kan dat gebeuren. En dan kun je het gewoon retourneren. Dat is geen probleem. Je kunt via ons contact formulier de reden van je retour doorgeven. Je krijgt dan een bevestiging als het bij ons binnen is. En we storten je aankoopbedrag dan retour op je rekening. Kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Ik heb een klacht, wat nu?
Neem contact op met ons op. Dan zoeken wij snel naar een goede oplossing voor je klacht.

 

Algemeen

Wat betekend qboo en hoe spreek je het uit?
Kiekeboe? Kjoeboe, kjuboo of kieboe: het maakt ons helemaal niet uit hoe je het uitspreekt. Maar natuurlijk hebben we de naam niet zomaar bedacht. Onze Q staat namelijk voor quality, ofwel kwaliteit, want dat vinden wij gewoon ontzettend belangrijk. We gaan daar ook ver in: van materiaalkeuze tot afwerking, het moet echt goed zijn. Dat zie je terug in onze vormgeving, in onze materialen en in ons kleurgebruik. Onze BOO staat voor schatje. Voor onze schatjes, maar ook voor die van jou!

 

Collectie

Hoe, waar en waarvan worden de meubels van qboo gemaakt?
Onze meubels zijn gemaakt van een berkenmultiplex van 18mm dik plaatmateriaal. De toplaag bestaat uit een transparant gekleurde melamine laag. Hierdoor blijft de mooie houtstructuur zichtbaar waardoor er een warme uitstraling ontstaat. Door een computergestuurde freesmachine worden de mooie tekeningen en vormen uit een grote plaat gefreesd. Daarna wordt elk onderdeel met de hand nabewerkt om een zo glad en mooi mogelijke afwerking te realiseren.

Het hout is uitermate geschikt voor kindeproducten en gemakkelijk schoon te houden. Het hout wordt duurzaam geproduceert in Noord Europa en is het voorzien van een FSC en PEFC certifesering .

Het gehele ontwerp-, ontwikkel- en productie-proces vindt plaats in Nederland. Van het machinaal frezen tot en met de handmatige afwerking en verpakking.

Is het hout duurzaam?
Wij gunnen onze kinderen mooie meubels, maar ook meubels die op de juiste manier zijn vervaardigd en lang meegaan. Het materiaal dat wij gebruiken, is duurzaam geproduceerd. Bovendien is het heel geschikt voor kindermeubilair. Het is hygiënisch, makkelijk af te nemen en het ruikt en verkleurt niet.

Hoe maak ik de meubels van qboo het beste schoon?
Het materiaal is voorzien van een toplaag dat gemakkelijk is schoon te maken. Het beste is om een licht vochtige doek te gebruiken. Je kunt voor iets hardnekkiger vuil een beetje schoonmaakmiddel gebruiken. Maar gebruik nooit een schuurmiddel. Dit zal de toplaag mat maken en krasjes geven.

Geven jullie garantie?
Jazeker, wij staan achter de kwaliteit van onze meubels. We geven 12 maanden garantie op al onze meubels.

Zijn de meubeltjes van qboo ergens te zien?
Nog niet, maar we zijn druk bezig om dat wel mogelijk te maken.

Voorlopig is onze website qboo.nl de enige plek waar onze meubeltjes te zien en te koop zijn.

Kan ik producten van qboo in mijn winkel verkopen?
Dat hangt er vanaf wat voor soort winkel je hebt en wat je zou willen verkopen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

Andere vraag?

Staat je vraag er niet tussen?
Neem contact met ons op via info@qboo.nl en we helpen je graag verder.