Over onsfun furniture

Op avontuur
Kinderen zo veel en zo lang mogelijk hun fantasie laten gebruiken, dat is het uitgangspunt van qboo. Daarom ontwerpen wij meubels waarmee je op avontuur kunt. Kasten, stoelen en tafels voor de kinderkamer waarmee je elke dag weer een nieuw verhaal kunt vertellen.

De wereld van qboo
In de wereld van qboo is een kast meer dan een ruimte om spullen op te bergen. Een stoel meer dan een voorwerp om op te zitten. En een tafel meer dan een blad om aan te werken. Onze kindermeubels kun je beleven. Je kunt erin zitten, woorden mee vormen en poppenkast mee spelen.

Kiekeboe?
Kjoeboe, kjuboo of kieboe: het maakt ons helemaal niet uit hoe je het uitspreekt. Maar natuurlijk hebben we de naam niet zomaar bedacht. Onze Q staat namelijk voor quality, ofwel kwaliteit, want dat vinden wij gewoon ontzettend belangrijk. We gaan daar ook ver in: van materiaalkeuze tot afwerking, het moet echt goed zijn. Dat zie je terug in onze vormgeving, in onze materialen en in ons kleurgebruik. Onze BOO staat voor schatje. Voor onze schatjes, maar ook voor die van jou!

qboo = duurzaam
Wij gunnen onze kinderen mooie meubels, maar ook meubels die op de juiste manier zijn vervaardigd en lang meegaan. Het materiaal dat wij gebruiken, is duurzaam geproduceerd. Bovendien is het heel geschikt voor kindermeubilair. Het is hygiënisch, makkelijk af te nemen en het ruikt en verkleurt niet.

Waar vind je qboo?
Hier natuurlijk! Onze hele collectie kindermeubels kun je online shoppen, waarna je bestelling thuis wordt afgeleverd. We versturen flatpacks en het in elkaar zetten hiervan is kinderlijk eenvoudig. Op en top gemak dus.

Kiekeboe!
Hier maken we de ‘over ons foto’ voor op de website samen met onze eigen schatjes Aron, Levi, Joep, Otje en Siora.